Uudis

17
juuni

Eesti ingerisoomlaste XXXI Laulu- ja Tantsupidu Viljandi Kaevumäel 2. juulil 2022

Eesti ingerisoomlaste laulu- ja tantsupidu on tänavu pühendatud ingerlasest heliloojale ja koorijuhile Albert Pettinenile. Esitamisele tulevad toimumiskohale sobivalt legendaarne Viljandin venemies ning teised tuntud lood ja tantsud. Avatud on kohvik ja toimub raamatumüük. Sissepääs tasuta!

Ajakava:

12:00 Soomekeelne jumalateenistus Pauluse kirikus

13:30 Rongkäik Vabaduse platsilt Kaevumäele

14:00-17:00 Laulupidu Kaevumäel. Esinevad: ühendkoor, ühendtantsurühm, orkester, Tallinna seltsi tantsurühm KADAJA, Tallinna lauluansambel Kanerva, Viljandi seltsi laulukoor Sävel, Narva seltsi ansambel Iloiset Ystävät, Ida-Virumaa seltsi tantsurühm Metsäkukat, Laulukoor Orvokki, Meesansambel Pankaa Pojat, Pärnu seltsi folkloorirühm KULLERO, tantsurühm Tilder, Pärnu seltsi ansambel  Siskot, Järvamaa seltsi tantsurühm Kadrilli, Pärnu Noorte Puhkpilliorkester, solist Alen Veziko ja saksofonist Lembit Saarsalu.  Ühislauludes ja tantsudes osalevad Tartu Kiuru koor ja tantsurühm Röntyskä, Soome tantsurühm Virta, Viljandi tantsurühm Kielo, Pärnu ja Järvamaa lauljad. Täpne laulu- ja tantsukava saadaval kohapeal.

You are donating to : Valimised

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...