Uudis

09
veebr.

Soome arhitektuuri ja disaini peegeldused Eestis


Arhitektuuriteadlane Karin Paulus räägib oma ettekandes enam kui sajandi kestnud ja tänaseni tuntavatest Soome mõjudest Eesti arhitektuuris ja disainis. Eelmise sajandi algul kutsuti soomlasi Eestisse rahvuslikke maju ehk sisuliselt eestlust ehitama. Omariikluse tulles suheldi erialaselt juba võrdsemal viisil. Nõukogude aja suletus muutis Soome aga ideaaliks, maitseka ja hea elu sümboliks, mida imiteeriti ning kust ammutati inspiratsiooni, nõudest korrusmajadeni.

You are donating to : Valimised

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...