Uudis

08
juuni

Viru-Ingeri laulupidu 1923-2023

6. augustil kell 12-15 Narva-Jõesuu Heledas pargis

5. augustil möödub 100 aastat Narva-Jõesuu Pimedas pargis toimunud Viru-Ingeri laulupeost. Osales 28 koori koos puhkpilliorkestritega, kokku 700 esinejat. Üldjuhid olid Tuudur Vettik ja Eduard Knude. Tänane eesmärk on 6.08.2023 Narva-Jõesuus korraldatud Viru-Ingeri laulupidu, millega meenutatakse 100 a aastat tagasi toimunud laulupidu, moodustatakse sild tänapäeva ja mineviku vahel. Laulupeole kaasatakse Eesti ja Ingeri kollektiive. Narva-Jõesuu elanikele pakutakse tasemel koorikontsert ning tutvustatakse rahvakultuuri. Esinejad saavad tutvuda Narva-Jõesuu kui kunagise Ingerimaale tähtsa linnaga. Tegevustesse kaasatakse vabatahtlikke, lapsi ja noori.

Korraldajateks on Narva-Jõesuu Eestlaste Selts Kalju koos Narva-Jõesuu Huvikeskusega  Heledas pargis linnapäevale järgneval päeval. Teiste seas astuvad üles Türnpu Meeskoor Tallinnast,  Viljandi, Ida-Viru ja Narva ingeri laulukoorid, ingeri folklooriansamlid erinevatest seltsidest, Suprjadki Narvast, vokaalmuusikaselts Eleegia Narva-Jõesuust. Kontserdi lõpetab Uhtna Mandoliiniorkester simmaniga.

You are donating to : Valimised

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...